Den nemmeste måde at investere på

Nov 09, 2023

(Betalt partnerskab med Nord.Investments)

 

 

Ved du, hvad det vigtigste trin er til at få både mere frihed og mange flere penge?

Der, hvor du sikrer dig, at dine drømme og mål for livet rent faktisk kan blive til virkelighed?

 

Svaret er: Når du begynder at investere kontinuerligt, måned efter måned, år efter år.

Investering er nøglen til din fremtid. Du skal 'bare' i gang. Men det er jo ikke 'bare' vel?

 

For der er så meget information om investeringer derude. Så mange forskellige udbydere af investeringsløsninger. Så mange, der kæmper for at du skal placere dine penge hos lige netop dem.

 

Det er ikke overraskende, hvis du føler, at investering er uoverskueligt, forvirrende, ja måske endda skræmmende.

 

Problemet er bare, at dine penge heller ikke er i sikkerhed hos banken. Inflationen æder dem op indefra og de drømme og mål, du har for dit liv bliver formentlig svære at udleve med en udhulet formue.

 

Men hvad gør du så, hvis du gerne vil investere, men ikke har tid, lyst, energi eller overskud til at sætte dig ind i, hvordan du gør?

 

Du får nogen til at gøre det for dig. Mere specifikt, du får Nord.Investments til at gøre det for dig.

 

Hvorfor?

Fordi Nord.Investments er noget så sjældent som en selvstændig og ærlig investeringsrådgiver, der rent faktisk har deres kunders interesse for øje, når de investerer for dem.

 

Det betyder, at de ikke tilbyder dig deres egne investeringsprodukter, men derimod har udvalgt de bedste og billigste børsnoterede fonde i verden. De modtager heller ikke provision fra nogle af disse produkter, hvorfor du altid kan regne med, at deres rådgivning tjener dine interesser og ikke deres.

 

Kort fortalt er deres investeringsstrategi transparent, passiv og drevet af data - ikke følelser - og uafhængig. Alt det, en investeringsrådgiver bør være, men som så få er.

 

Hvad betyder det så for dig og dine investeringer?

Det betyder, at du kan komme i gang med at investere uden at skulle tage stilling til:

  • Hvordan du gør

  • Hvad der er bedst at investere i - både i forhold til afkast og risiko

  • Hvordan du bliver beskattet

  • Om dine investeringer passer til din risikoprofil og din tidshorisont

  • Hvordan du sælger dine investeringer

 

Det betyder også, at dine penge er i trygge hænder. Nord.Investments har tilladelse som fondsmægler og er reguleret af Finanstilsynet. Samtidig har de en fremragende score på Trustpilot med 4.8 ud af 5.0 og mere end 660 anmeldelser.

 

Hvis du investerer dine penge gennem Nord, tilslutter du dig 7.500 andre glade kunder og de 2.5 milliarder kroner, som Nord allerede forvalter for selvsamme kunder.

 

Så, hvis du er en af de mange, som gerne vil i gang med at investere, men ærlig talt ikke har tid, lyst eller overskud til at finde ud af, hvordan du gør det, så er Nord.Investments som skabt til dig.

 

Hvordan kommer du i gang?

Det er næsten det bedste af det hele. Du kan starte helt gratis og uforpligtende ved at tage Nords gratis investeringsplan.

 

Du svarer på nogle spørgsmål og vupti, så har du en investeringsplan som er skræddersyet til dig.

 

I din investeringsplan kan du se:

  • Din risikoprofil baseret på dine svar (du kan ændre denne, hvis du ønsker)

  • Dit forventede afkast

  • De totale omkostninger - 100% transparent

  • Præcis hvad Nord vil investere i for dig, hvis du vælger at gå videre med at investere hos dem.

 

Om du vil gå videre med Nord eller ej er helt op til dig. Investeringsplanen er gratis og uforpligtende.

 

Men jeg kan sige så meget, at du næppe finder en nemmere og bedre måde at investere på. Nord.Investments er altså til dig, som godt ved du bør investere, men også ved, at du ikke får det gjort, hvis du skal gøre det selv.

 

Hvis det lyder som noget for dig - hvis du gerne vil investere på den nemmest mulige måde og med det bedst mulige afkast - så tag din gratis og uforpligtende investeringsplan i dag.

 

(PS: Linket til investeringsplanen er et affiliate-link. Det betyder, at Nord sender lidt $$ min vej, hvis du udfylder den. Men det koster ikke dig en eneste krone).

 


 

Til dig, der har brug for mere info - her er en FAQ om Nord.Investments

 

Hvordan er mine penge sikret?

Dine kontanter er beskyttet af Garantiformuen og dine investeringer er stadig dine, hvis Nord eller deres platform, Saxo Bank, måtte lukke.

 

Hvad investerer jeg i gennem Nord?

Din portefølje består af tusindvis af forskellige aktier og obligationer, der er sammensat af op til ti udvalgte ETFer. Få en gratis investeringsplan og se hvordan din portefølje vil se ud .

 

Hvad koster det?

En standardportefølje koster 0,75% i årlige omkostninger. En ansvarlig portefølje koster 0,80%.

 

Hvordan beskattes jeg?

Uanset om du investerer frie-, pension- eller virksomhedsmidler, så beskattes dine investeringer efter lagerbeskatningsprincippet, hvor der årligt afregnes med SKAT. Skattesatsen er dog afhængig af hvilke midler du investerer, samt dine individuelle forhold.

 

Hvor mange penge skal jeg bruge for at komme i gang?

Startbeløbet er 10.000 kroner. Har du ikke 10.000 kroner, kan du stadig oprette dig hos Nord og derefter sætte penge ind på din konto løbende. Når du rammer de 10.000 kroner, investeres dine penge automatisk i henhold til din investeringsplan.

 

Kan jeg have en månedsopsparing hos Nord?

Ja, du kan sætte dine investeringer på automatpilot hos Nord.

 

Kan jeg investere ansvarligt med Nord?

Ja, du kan vælge en ansvarlig portefølje. Med en ansvarlig portefølje, investerer du i bæredygtighed og den grønne omstilling. Du investerer også i virksomheder, der prioriterer etik og menneskerettigheder.