Da jeg skrev min første bog "Den lille guide til lommepenge og meget mere" gik det op for mig, hvor lidt det at være 'god til penge' kan tilskrives sund fornuft.  At håndtere penge er noget, man skal lære. Et håndværk, man skal øve sig på. Jeg forstod, hvor meget jeg selv havde øvet mig på det i min barndom og ungdom og hvordan mine egne gode pengevaner kunne tilskrives denne øvelse. Jeg havde lært håndværket.

 

Samtidig forstod jeg, at alt for få af os har mulighed for at lære dette håndværk. Det er ikke tilgængeligt. Penge opfattes som noget 'alle kan finde ud af' eller måske værre endnu som 'almindelig sund fornuft'. Da jeg nu vidste, at det ikke var sandt, blev jeg nødt til at gøre noget ved det. Derfor stiftede jeg De Simple Penge.

 

Ikke fordi penge er simpelt. Men fordi jeg gerne vil gøre det simpelt. Simpelt for dig at få en god økonomi. Simpelt for dig at spare op. Simpelt for dig at investere.

 

Mit mål er, at du i sidste ende skal bruge så lidt tid på dine penge som muligt. At du i stedet bruger dine penge til at få mere frihed i dit liv. Mere ro. Flere muligheder. Til at du går ud og lever det liv, du ønsker, i stedet for at bekymre dig om dine penge.

Er du klar?

Hej, jeg hedder Rikke!

 

Jeg er så heldig, at jeg er vokset op med forældre, som lærte mig at håndtere penge. Gennem hele min barndom og ungdom oparbejdede jeg et sæt rigtig gode pengevaner. Det førte for eksempel til, at jeg som 25-årig kunne købe min første lejlighed i København. Jeg har løbende optimeret min økonomi, så den stort set passer sig selv, mens jeg kan bruge min tid på de ting, jeg elsker.

 

Jeg er uddannet jurist og arbejdede i 8 år i det private erhvervsliv. Efter min anden barsel flyttede min familie og jeg fra Frederiksberg tilbage til rødderne i Jylland. Her tog jeg mig tid til at opfylde en langvarig drøm om at skrive en bog.

 

Samtidig med bogskriveriet stiftede jeg De Simple Penge, fordi jeg gerne vil hjælpe andre til at få flere penge mellem hænderne. Jeg har fokus på overblik, struktur, automatisering og investering.

 

Jeg lever et helt almindeligt familieliv med mand og børn. Sammen med min familie spiller jeg spil, bygger huler og tanker op på gode oplevelser. Alt imens mine penge arbejder for mig, så jeg kan leve det liv, jeg ønsker. Både nu og her og i fremtiden.

Bogen til dig, som gerne vil give dit barn en god økonomisk start på livet

 

Børn og unge vokser i dag op i en verden, hvor de er vant til at få alting med det samme. Hvor de har mulighed for at låne penge til hvad som helst med nogle få klik. Aldrig før har det været så svært at have en god privatøkonomi. 

Jeg har skrevet denne bog for at hjælpe dig som forældre med, hvordan du kan give dit barn gode pengevaner, det vil følge det langt ind i voksenlivet. 

Få bogen her

Bogen til dig, som gerne vil have det bedste ud af dit parforhold

 

Økonomi er en af de største årsager til konflikter i parforhold. Ofte fordi ingen tager hånd om den. Men økonomi kan ikke bare fejes ind under gulvtæppet, når man er i gang med at skabe en fremtid sammen.

Jeg har skrevet denne bog for at hjælpe dig og din partner med at tale om penge, forstå hinandens udgangspunkter med penge og sammen skabe en økonomi, der danner grobund for jeres mål og drømme.

Få bogen her